Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пача

Приготвяне на Пача

Открий всички 22 кулинарни идеи за приготвяне на пача в Gotvach.bg.
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
ПачаПача
Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките...
Кето ПачаКето Пача
На слаб огън сваряваме свинската глава, крачета и уши. По време на варенето добавяме дафиновия лист, черния пипер, бахар - 4 зърна и солта. Щом...
Топла пачаТопла пача
Крачетата се измиват добре, заливат се със студена вода и се варят, докато поомекнат. Към тях се прибавят лукът, чесънът, дафиновият лист, бахар...
Пача чорбаПача чорба
3
Измийте добре свинските крака, уши и опашка, сложете ги в дълбока тенджера и ги залейте с вода. Прибавете разрязан на 2 лук, скилидките на 2 глави...
Агнешка пачаАгнешка пача
Нарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Супа пачаСупа пача
Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Поставете ги на котлона да заврят и добавете нарязаните...
Странджанска пачаСтранджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона. Отделяме...
Празнична пачаПразнична пача
1
Може да я приготвите във форма за печене, или да я напълните в черва....
Телешка пачаТелешка пача
1
Сервира се с горчица и паста от хрян, която се приготвя от настърган хрян, залят с малко оцет, сол и олио....
Студена пачаСтудена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: