Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф с шехрие
За този турски пилаф се загрява зехтинът и маслото. Добавя се шехрие и се запържва до златисто....
Пилаф с гъбиПочистете добре гъбите и както са цели ги сварете в подсолена вода за 15 минути. Извадете ги, оставете ги да се отцедят и ги нарежете на парчета....
3
Пилаф с овнешко
Измиваме и нарязваме овнешкото месо на средно големи парчета. Почистваме и измиваме oриза, нарязваме лука на дребно.
В затоплена мазнина изсипваме...
Пилаф с месоНарязваме месото на тънки парчета, като отстраняваме мазнината. Нарязваме фино джинджифила, лютата чушка и лука.
Сваряваме ориза с гореща вода...
1
Пилаф с кайсии
Добавяме маслото и разбъркваме пилафа с кайсии.
Увеличете грамажите на продуктите за повече порции сладък пилаф....
Пилаф с риба хамсия
Прехвърля се във фурната и пилафът се изпича за 30-40 минути на 180 градуса.
Пилафът с риба хамсия е готов....
Булгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....
Пилаф с арпа фиде
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: