Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Царевичен Чипс в Домашни Условия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Царевичен Чипс в Домашни Условия

Приготвяне на Царевичен Чипс в Домашни Условия

Открий всички 12 подбрани съвети за приготвяне на царевичен чипс в домашни условия в Gotvach.bg.
Царевичен чипсЦаревичен чипсОставете така царевичния чипс да изсъхне напълно, докато стане приятно хрупкав и в него няма вода....
Да си направим домашен царевичен чипсДа си направим домашен царевичен чипс
2
А и, повярвайте, няма по сладка награда, от тази да опитате първата си партида още горещи от фурната парченца домашен царевичен чипс....
ЧипсЧипс
2
По-малкото зло е да се опитате да го приготвите в домашни условия. Рецептата е елементарна и с нея може да се справи всеки....
Панирано пиле с царевичен снакс и чипсПанирано пиле с царевичен снакс и чипс
Сервираме нашето панирано пилешко с царевичен снакс и чипс с гарнитура по желание....
Моцарела в домашни условияМоцарела в домашни условия
Моцарелата в домашни условия е много сполучлива....
Шоколадов чипсШоколадов чипс
Обелваме картофите и ги нарязваме на много тънки колелца. Заливаме ги с ледена вода и ги оставяме да престоят 30 минути. След това изсипваме водата...
Ябълков чипсЯбълков чипс
2
Печем домашния чипс минимум 2 часа и 30 минути или до готовност....
Кокосов чипсКокосов чипс
Нарязваме ядката от кокоса на тънки ивици, аз използвам белачка за картофи, върши чудесна работа. Добавяме захарта и оставяме да поседи 10 минути...
Пикантен чипсПикантен чипс
1
Картофите се обелват, измиват и нарязват на много тънко/ с кухненски робот или с белачка/. Изпържват се до зачервяване в олио и се поръсват със...
Домашен чипсДомашен чипс
3
Картофите се измиват, обелват и нарязват в кухненски робот, а може да се нарежат и с белачката за картофи за да станат тънки. Измиват се в три...
Спаначен чипсСпаначен чипс
1
В тава, покрита с хартия за печене, нареждам листенцата спанак. Намазвам ги със зехтин и овкусявам с черен пипер и сол. Пека ги в загрята...
Бадемов чипсБадемов чипс
Бадемите се попарват с вряла вода и ципата се обелва. Оставят се да се изсушат и се смилат на прах. Белтъците се разбиват на сняг. Брашното се смесва...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: