Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Щрудел с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Щрудел с Грис

Приготвяне на Щрудел с Грис

Открий всички 24 кулинарни идеи за приготвяне на щрудел с грис в Gotvach.bg.
Ябълков грис щруделЯбълков грис щруделЯбълковият щрудел с грис се пече в предварително загрята на 180°C фурна за около 90 мин....
Щрудел с грисЩрудел с грис
10
Последният пласт трябва да е от ябълки и целият щрудел с грис се полива равномерно с разтопеното масло....
Ябълков щрудел с грисЯбълков щрудел с грис
1
Преместете оформените щрудели заедно с хартията в подходяща тава....
Канелен щрудел с грисКанелен щрудел с грис
Ябълките се обелват и се настъргват на едро ренде. Объркват се с орехите, половин чаша захар, канелата и ванилията. Оставете за кратко, за да поемат...
Щрудел с тиква и грисЩрудел с тиква и грис
Печете щрудел с тиква и грис в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
Ретро щрудел с тиква и грисРетро щрудел с тиква и грис
Готовият щрудел охладих и извадих от формата. Поръсих с пудра захар. Бележка: Продуктите са за малък щрудел с размери на тавата 15-26 см....
ЩруделЩрудел
1
Понякога, когато ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното...
Ябълков щрудел с готови кори и грисЯбълков щрудел с готови кори и грис
Прегънете краищата към вътрешната страна и завийте на руло ябълковия щрудел....
Щрудел кифличкиЩрудел кифлички
Маята разтваряме със захарта и лъжица брашно в топло мляко (оставяме за 15 минути). Добавяме солта, киселото мляко, яйцето, после маята с прясното...
Солен ЩруделСолен Щрудел
Приготвянето на солен щрудел е изключително лесно и занимателно и не се различава много от ябълковия щрудел, само че плънката е зеленчукова....
Домашен ЩруделДомашен Щрудел
Може да оформим щрудела по желание, като най-добре изглежда завит като геврек. Намазваме първо с останалото масло, а след това и с яйцето....
Вегетариански щруделВегетариански щрудел
Брашното и солта се пресяват. Използва се блендер, за да се разбие и втрие маслото, докато сместа заприлича на трохи. Добавят се водата и жълтъците...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: