Gotvach.bg»Избрани Колекции»Примерно Меню за Имен Ден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Примерно Меню за Имен Ден

Примерно Меню за Имен Ден

Прегледай всички 12 избрани предложения за примерно меню за имен ден в Gotvach.bg.
Празнична питка за имен денПразнична питка за имен денГотовата празнична питка за имен ден се поръсва с малко вода и се завива с кърпа за десетина минути....
Питка за имен ден на ХристоПитка за имен ден на Христо
Питката за имен ден на Христо става пухкава и мека, вкусна и привлекателна! Да ви е сладко!...
Плато от сухи мезета за имен денПлато от сухи мезета за имен ден
1
Нарязаните колбаси и други продукти подреждаме в плато, като техниката на оформяне е според вкусът на домакините. Платото се сервира с бели и червени...
Палачинки за теб и менПалачинки за теб и мен
1
Всички продукти трябва да са със стайна температура, брашното да е пресято. Загасете содата в киселото мляко и изчакайте то да се надигне. Разбийте...
Как да приготвите трапезата за имен денКак да приготвите трапезата за имен ден
В зависимост от ястията, слагаме и такъв вид чинии....
Торта за Рожден денТорта за Рожден ден
3
Сложете тортата за Рожден ден в хладилника за поне 12 часа преди да разрежете....
Меденки за рожден денМеденки за рожден ден
Меденките за рожден ден са готови....
Погача за рожден денПогача за рожден ден
Получи се 2.360 кг погача за рожден ден - нека да има и да сме здрави :)...
Питка за рожден денПитка за рожден ден
Активираме маята в 100 мл от топлото мляко със захарта и малко брашно. Разбиваме яйцата и добавяме останалото мляко. При пресятото брашно прибавяме...
Домашни бонбони за рожден денДомашни бонбони за рожден ден
Домашните бонбони за рожден ден са чудни....
Здравословна торта за рожден денЗдравословна торта за рожден ден
Оставете здравословна торта за рожден ден за една нощ в хладилника преди консумация....
Мезе салата за рожден денМезе салата за рожден ден
4
Мезе салатата за рожден ден се покрива с фолиото, оставяме 1 нощ в хладилника....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: