Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетни Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предястия с бутертесто за гостиАз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....
Предястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Предястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие с колбасКолбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички.
Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре...
1
Предястие с извара
Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...
Предястие с грах
На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...
Предястие 3 март
Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...
Предястие с аспержи
Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с картофи
Пригответе си стъклен съд - един голям или повече по-малки. Започнете да редувате, като леко притискате 1/5 ч от картофите, 1/2 сирене, 1/5 картофи...
Предястие с гъби
Загрейте фурната и запечете в тавичка нарязаните ситно пушени гърди.
Гъбите нарежете и ги посолете леко.
Разпределете в индивидуално огнеупорно...
Предястие с авокадо
Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...
Предястие с коприваТова предястие с коприва става и за гарнитура.
Бланширайте копривата във вряла вода за 2 минути....
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: