Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкава Домашна Масленица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкава Домашна Масленица

Пухкава Домашна Масленица

Прегледай всички 23 авторски предложения за пухкава домашна масленица в Gotvach.bg.
Пухкава домашна погачаПухкава домашна погачаПухкавата домашна погача е готова....
Пухкава домашна пицаПухкава домашна пица
Разтваряме маята в топлата вода с щипка захар и 3 с.л. брашно. Оставяме да шупне за 10 минути. Пресяваме брашното със солта. Правим кладенче и...
Пухкава домашна питаПухкава домашна пита
Брашното се пресява, слага се маята, яйцето, захарта и солта. След това всичко постепенно се смесва като се добавя и водата и така до получаването...
Пухкава домашна погача с маяПухкава домашна погача с мая
Пухкавата домашна погача с мая е готова....
Пухкава масленица със сиренеПухкава масленица със сирене
2
Пухкавата масленица със сирене е готова....
Домашна пухкава питкаДомашна пухкава питка
Домашната пухкава питка е готова....
Масленица с ПръжкиМасленица с Пръжки
1
Така оформената масленица се покрива и се оставя на топло за 30 минути или докато изпълни тавата....
Масленица с топено сиренеМасленица с топено сирене
Стопляме малко половината мляко и добавяме маята и захарта. После прибавяме останалото мляко (вода) и олиото. След това добавяме малко по малко брашното...
Усукана масленица с кашкавалУсукана масленица с кашкавал
1
Преместете масленицата в тава с помощта на хартията за печене, ако ви е останало масло, разтопете и намажете масленицата с него....
Усукана масленица с газирана водаУсукана масленица с газирана вода
Усуканата масленица с газирана вода е готова....
Бърза масленица с извара на охлювБърза масленица с извара на охлюв
Бърза и супер вкусна масленица! Бързата масленица с извара на охлюв се сервира топла....
Масленица на конци със сиренеМасленица на конци със сирене
2
Намажете масленицата с разбитите до еднородна смес яйце, смесено с 1 с.л. олио и 1 с.л. прясно мляко, поръсете масленицата с сусам по желание, може...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: