Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пшенични Кълнове Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Салата с рукола и пшенични кълновеПшеничените кълнове се накисват за 10 минути в топла вода, след което изцеждаме.
Измиваме руколата и подсушаваме....
КълновеВ 100 г пшеничени кълнове се съдържат: 198 ккал, белтъчини 7.49 г, въглехидрати 42.53 г, мазнини 1.27 г;
В 100 г кълнове от червен боб се съдържат...
1
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Сандвич с кълнове
Върху едната половина намазваме с крема сирене, слагаме парче домат, поръсваме с кълнове и покриваме с другата половинка....
Ориенталска салата с кълнове
Нарязвам на дребно и зеления лук, соевите кълнове и ги прибавям към краставицата и чушките....
Зелена салата с кълнове
Към нея прибавете кълновете от консерва (може да използвате и пресни, ако имате). Нарежете лука на ситно и го добавете....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: