Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен Свински Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен агнешки бут
Пече се до пълно омекване на месото, като от време на време се полива с останалата бира....
Печен свински бутЗагрейте фурната на 220 градуса.
На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
2
Пълнен бут от сърнаПолейте пълнения еленски бут с 2-3 черпака от маринатата, намажете с масло и завийте с фолио....
3
Пълнен свински вратИзпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
2
Пълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава.
Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Тортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.
Бон Апети!...
Пьоркьолт от свински бутВърху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
1
Бавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: