Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен свински вратИзпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
Сушен свински вратМесото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
1
Шпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Печен свински вратПоднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
3
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.
Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат по бохемски
Пасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско.
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: