Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнена Риба

Пълнена Риба

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за пълнена риба в Gotvach.bg.
Пълнена рибаПълнена рибаИзчистете рибата, като я оставите с главата и опашката. Натъркайте я със сол обилно и оставете да престои за 30 минути. През това време загрейте...
Пълнена риба мрянаПълнена риба мряна
Наситнете лука и моркова. Овкусете ги със сол и ги задушете в олиото. Щом поомекнат добавете виното и накълцания магданоз. Оставете сместа да...
Пълнена риба с маслиниПълнена риба с маслини
1
За да приготвите соса сложете в кухненски робот орехите, хляба, киселото мляко, оцета, чесъна, овкусете със сол, черен пипер и лимоновия сок, след...
Риба, пълнена с ябълкиРиба, пълнена с ябълки
Почистваме рибата, после я измиваме добре. За плънката ябълките и лукът се нарязват на малки кубчета и се смесват с майонезата. Посоляваме, слагаме...
Пълнена риба с орехи и бираПълнена риба с орехи и бира
Ако се използва морска риба, й се маха главата, перките и опашката. Посолява се отвън и отвътре и се поръсва със сока от лимона и черния пипер....
Пълнена риба в тесто за НикулденПълнена риба в тесто за Никулден
Да ви е сладко с моята рецепта за пълнена риба в тесто за Никулден....
Пълнена франзела с рибаПълнена франзела с риба
Отрязват се краищата на франзелата, издълбава се меката част, за да се получи тръба. Изваденият хляб се смесва с рибата, нарязаните на дребно...
Фогош - пълнена бяла рибаФогош - пълнена бяла риба
Почистете рибата - внимателно отстранете люспите и перките ѝ. Разрежете я по дължина и отстранете централната кост от главата почти до края на опашката...
Пълнена питаПълнена пита
2
Пълнената пита се пече в предварително загрята на 200-220 градуса фурна за около 30 минути или до готовност. че се до готовност на 220 гр....
Пълнена багетаПълнена багета
Изрязваме горната част на багетите и махаме вътрешната част. Намазваме с лютеницата и поставяме кренвирша. Нарязваме киселите краставички...
Пълнена франзелаПълнена франзела
1
Като за начало е необходимо да си приготвим франзелата. В зависимост от съда, в който ще печем франзелите, можем да ги разрежем на две или три парчета...
Пълнена пъстърваПълнена пъстърва
1
Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън. Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: