Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Дебели Свински Черва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Дебели Свински Черва

Пълнени Дебели Свински Черва

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно пълнени дебели свински черва в Gotvach.bg.
БахурБахурСвинските черва измиваме много добре. С помощта на машинка за месо със специална приставка пълним червата със сместа....
Домашен бахурДомашен бахур
6
Измиваме свинските черва и започваме да ги пълним внимателно със сместа. Слагаме в тенджера с вода и варим бахура до готовност....
Чорбаджийски бахурЧорбаджийски бахур
2
Най-напред започваме с измиването на свинските черва, като ги обръщаме и изчистваме добре вътрешната страна....
Селски бахурСелски бахур
Селският бахур е много вкусен....
Гранитовски бахурГранитовски бахур
1
Измивате добре белия дроб и го нарязвате на дребни кубчета, ако искате бахурът да е бял като Гранитовския трябва да измиете парченцата дроб през няколко...
Сарми с бахурСарми с бахур
Щом оризът поомекне, добавете нарязания на парчета бахур и разбъркайте отново....
Моят селски бахурМоят селски бахур
1
Поставяме в дълбока тенджера и варим селския бахур на тих огън около час и половина от завирането....
Фасул с бахурФасул с бахур
Прибавяме нарязан бахур и доматено пюре (2 с.л.), джоджен. Варим още няколко минути....
Бахур по ямболскиБахур по ямболски
В дълбок съд поставяме измитите добре сърце, бял дроб, свински език и месото....
Домашен бахур с празДомашен бахур с праз
Свински бял дроб, месото и сърцата нарязваме на ситно и ги слагаме в дълбок съд....
Запечен бахур в зелево листоЗапечен бахур в зелево листо
Запеченият бахур в зелево листо е готов....
Селски бахур с кисело зелеСелски бахур с кисело зеле
за 30 минути, извадете тавата и премахнете полуизпечения бахур....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: