Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено Прасе по Сръбски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено прасеИзмийте, почистете и подсушете с кърпа прасенцето. Натъркайте го отвън и вътре със сол, черен пипер, след това го натрийте с резен лимон, бучка масло...
Пълнено прасенце по сръбски
Пълненото прасе по сръбски се пече около 3 часа под алуминиево фолио в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Миш-маш по сръбски на фурна
В тиган сипете олио, загрейте го, прибавете ситно нарязания лук и го запържете.
Обелете чушката и я почистете от семките, нарежете я и я прибавете...
Прасе, пълнено с оризПрасето се измива, почиства, подсушава, осолява се добре и се поръсва с червен пипер вътре и отвън....
2
Гювеч по сръбски
На дъното на гювеча се редят доматите, нарязани на филийки.
Над тях - парчетата говеждо и свинско месо, предварително изпържени в малко масло....
Омлет по сръбски
Картофите се нарязват на тънки парчета и се пържат в горещо олио.
Заливат се с разбитите яйца, смесени със сметаната, кашкавала, копъра, черния...
Пиле по сръбски
Лукът и чесънът се режат на ситно и се смесват със солта. Добавя се олиото, черният пипер и нарязаният на ситно магданоз.
Лимоните се изцеждат...
Бюрек по сръбски
Освен за закуска този вкусен бюрек по сръбски може да сервирате за обяд или вечеря....
Пълнени тиквички по сръбски
Задушете скълцания лук до златисто и добавете целината и чушката. Щом всичко омекне, добавете каймата и бъркайте още 5-10 минути, докато се запържи...
Солени бутерки по сръбски
Сервирайте солени бутерки по сръбски за сутрешна или следобедна закуска....
Вкусни сарми по сръбски
По средата на печенето сръбските сарми се покриват с алуминиево фолио, за да не изгорят.
Печете вкусните сарми по сръбски до готовност....
Сватбарско зеле по сръбски
Сватбарско зеле по сръбски е традиционна гозба за Сърбия, която в миналото се е приготвяла по сватби.
И днес все още е много любима....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: