Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържене на Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържене на Черен Дроб

Пържене на Черен Дроб

Прегледай всички 24 избрани предложения за пържене на черен дроб в Gotvach.bg.
Пържен свински черен дробПържен свински черен дробНа дъното на дълбока тенджера се слага ред кромид лук, ред пържен дроб. Пластовете се редуват до изчерпване на съставките....
Пържен черен дроб по сръбскиПържен черен дроб по сръбски
Подредете черния дроб в широка чиния и го поръсете с чесън. По желание го поднесете с кисело мляко веднага....
Пържен черен дроб по ресторански стилПържен черен дроб по ресторански стил
Опитвал съм много начини за пържене на черен дроб, но обикновено невинаги се получава, както трябва....
Пикантен черен дробПикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета. Разбърква се, за да...
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
Пуешки черен дробПуешки черен дроб
Пуешкият черен дроб е супер мезе за всяка вечеря....
Задушен черен дробЗадушен черен дроб
2
В същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
Пържен черен дроб със златен чипс в мъфин формаПържен черен дроб със златен чипс в мъфин форма
Пърженият черен дроб със златен чипс в мъфин форма е готов....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Супа от Черен ДробСупа от Черен Дроб
След това се вари 30 минути във вода заедно с няколко зърна черен пипер и дафинов лист. Изважда се и се нарязва на парчета....
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Черен дроб с картофиЧерен дроб с картофи
Загряваме олиото и пържим дроба на по-малки порции, за да не се слепва. Изпърженият дроб се слага в съд с капак, за да поомекне....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
55
40
31
20
10
Дай твоята оценка: