Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържени Питки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържени Питки

Пържени Питки

Открий всички 24 кулинарни идеи относно пържени питки в Gotvach.bg.
Пържени питки с типово брашноПържени питки с типово брашноХапваме пържените питки с типово брашно топли. Да ви е сладко!...
Суперлесни пържени питки с каймаСуперлесни пържени питки с кайма
Разделяме тестото на топки с големината на шепичка, разточваме ги да се получат плоски кръгчета. С помощта на виличка слагаме слой кайма* по средата...
Пържени питки с плънка от пастърмаПържени питки с плънка от пастърма
Преди да ги изпържим, отгоре дупчим на няколко места питките и ги пържим до готовност. Източник: Ани Христова от Кулинарната мрежа...
Пържени питки с маслини, извара и сиренеПържени питки с маслини, извара и сирене
Загрява се олио на 4 степен, пържим питките от двете страни до златисто. Изваждат се върху салфетка да попие мазнината....
Пържени питкиПържени питки
Поднесете пържените питки със сладко по избор, мед, топинг....
Малки пържени питкиМалки пържени питки
Малките питки се пържат в загрято олио докато станат златисти. Малките содени питки са много вкусни....
Пълнени пържени питкиПълнени пържени питки
Оставяме ги на страни питките. Сгорещяваме олио в тиган на котлона и пържим питките от двете страни....
Пържени питки със сиренеПържени питки със сирене
Пържим питките на не много силен огън после хапваме с айран. Пържените питки със сирене са много вкусни....
Вкусни пържени питки със сиренеВкусни пържени питки със сирене
Нареждаме си питките върху плота. Загряваме олио в тиганче и пържим питките от двете страни до готовност. Да ви е сладко!...
Пържени царевични питкиПържени царевични питки
Сервирайте пържените царевични питки с според вкуса...сирене, пудра захар, мармалад или мед....
Пържени Содени ПиткиПържени Содени Питки
Дебели, плътни, засищащи питки....абе като за мъже ! :) Такива ги правеше свекърва ми....
Пържени върбишки питкиПържени върбишки питки
От указаните продукти се меси тесто. Замесеното тесто се разделя на топки по 150 грама. Оставят се да втасат, след което с мазна ръка се разтеглят...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: