Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци

Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пържено свинско със замразени зеленчуци в Gotvach.bg.
Пържено свинско коремчеПържено свинско коремчеПърженото свинско коремче е готово....
Пържено свинско шкембеПържено свинско шкембе
Изсипете в подходяща чиния шкембето в масло и поднесете пърженото свинско шкембе топло....
Свинско пърженоСвинско пържено
2
Поднасяте свинското пържено докто е горещо. По желание може да се гарнира с лук и картофи....
Пържено свинско с картофиПържено свинско с картофи
Сварете картофите цели и необелени в подсолена вода. Нарежете месото на малки жулиени, поръсете ги със сол, млян черен пипер и виното. Оставете ги...
Пържено свинско по селскиПържено свинско по селски
Пържено свинско месо по селски се консумира с червено вино. Наздраве!...
Дюнер с пържено свинскоДюнер с пържено свинско
Този дюнер с пържено свинско е перфектен за бърза вечеря....
Пържено свинско с празПържено свинско с праз
Сервираме в дълбока чиния пържено свинско с праз....
Пържено свинско по шопскиПържено свинско по шопски
Страхотно пържено свинско!...
Пържено свинско с гъбиПържено свинско с гъби
3
Извадете готовото свинско и добавете в уока смесеното с гъбите, малко оцет и сол заделено нишесте....
Пържено свинско с китайско зелеПържено свинско с китайско зеле
Нарязваме месото на ивички с дължина около 5 см., а зелето и чесъна - на малки парчета. Нагорещяваме тигана и в него сипваме олиото, като изчакваме...
Пържено свинско месо с яйцаПържено свинско месо с яйца
Накисваме гъбите във вода за 20 минути, прецеждаме ги и ги нарязваме на тънки ивички. Нарязваме месото също на ивички, а яйцето разбиваме с малко...
Пържено свинско месо по португалскиПържено свинско месо по португалски
Сгорещяваме маслото и изпържваме свинското месо, а след него и дроба. Слагаме ги в тенджера и прибавяме и марината....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: