Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пъстърва с Домати и Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с Домати и Маслини

Пъстърва с Домати и Маслини

Открий всички 12 подбрани съвети относно пъстърва с домати и маслини в Gotvach.bg.
Пъстърва с маслиниПъстърва с маслиниМалко преди да е готова, прибавете маслините и бялото вино и оставете рибата да поеме почти цялата течност. Поднесете с чаша бяло вино....
Пъстърва с доматиПъстърва с домати
1
Ситно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути....
Пъстърва с маслен сосПъстърва с маслен сос
Гарнираме нашата пъстърва с маслен сос по желание и сервираме....
Пъстърва с домати на скараПъстърва с домати на скара
Аз използвах домашно консервирани домати с добавена сол и магданоз. Обелваме доматите от люспи. Отцеждаме от сока....
Пъстърва със сос от доматиПъстърва със сос от домати
Доматите се настъргват на ренде и с получения сос се залива рибата....
Пъстърва с масло и бадемиПъстърва с масло и бадеми
Прехвърлете изпържените пъстърви в затоплени чинии, отгоре наредете изпържените в бадеми и залейте със сгорещено масло....
Пъстърва с домати, лимони и подправкиПъстърва с домати, лимони и подправки
Апетитната пъстърва с домати, лимони и подправки е готова....
Маринована пъстърваМаринована пъстърва
Маринованата пъстърва е много вкусна....
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Веяна ПъстърваВеяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Пъстърва-пълненаПъстърва-пълнена
Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
54
40
31
21
10
Дай твоята оценка: