Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ракия от Круши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Гюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо.
Розовите листа се използват...
2
Крушов пайНапръскваме дъното на една силиконова форма с лимонов сок и отгоре подреждаме резените круши в спираловидна или друга форма....
1
Черешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Вишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място.
После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракия
В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар.
Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Бадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка.
На 100 л вода се добавят 18 кг захар.
В сместа добавяме бадемите и добавяме...
2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: