Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рачел от Сини Сливи и Тиква
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рачел от Сини Сливи и Тиква

Рачел от Сини Сливи и Тиква

Открий всички 22 подбрани съвети за рачел от сини сливи и тиква в Gotvach.bg.
Рачел от сини сливи и тикваРачел от сини сливи и тикваСини сливи и тиква, това са две любими вкусотийки. Обожавам сладко от сини сливи, а тиквата във всички варианти я харесвам....
Рачел със сливиРачел със сливи
Накрая прибавете индришето и орехите, варете 1-2 минути и насипете вече готовия рачел в топли бурканчета, обърнете ги с капачката надолу и задушете...
Сладко от тиква-РачелСладко от тиква-Рачел
Сладкото от тиква-Рачел е готово....
Рачел от тикваРачел от тиква
11
Нарежете почистената и измита тиква на кубчета. Накиснете ги за 2 часа във варов разтвор, който се прави от 5 л вода и 150 г гасена вар....
РачелРачел
3
Почистената и нарязана тиква се вари във варната вода за 1, 5-2 часа. Изважда се и измива добре под течаща вода....
Традиционен рачел от тикваТрадиционен рачел от тиква
3
Рачел от тиква се насипва в затоплени бурканчета, които се обръщат с капачките надолу до пълното им изстиване. Да ви е вкусно!...
Плодов рачелПлодов рачел
Измитите и почистени от костилките сини сливи и обелената и нарязана кубчета тиква се държат във варов разтвор (на 5 л вода - 150 г гасена вар) около...
Рачел от тиква и крушиРачел от тиква и круши
Почистваме, измиваме и накисваме крушите за 3 часа във вода. Обелваме и нарязваме тиквата на парченца. Нареждаме в тенджера на редове тиквата...
Рачел от тиква с локумРачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от дюлиРачел от дюли
Ако ще съхранявате рачела от тиква дълго време, трябва да го стерилизирате за малко....
Рачел с канелаРачел с канела
Именно в получената течност сложете парчетата тиква за 3-4 часа. Извадете и отцедете върху домакинска хартия....
Рачел с тиква, дюли и ябълкиРачел с тиква, дюли и ябълки
Почистете и нарежете плодовете, след това ги накиснете във вода с вар (3 с.л. вар на 4 литра вода). След това ги измийте няколко пъти с течаща вода...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: