Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рачел от Тиква с Глюкоза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рачел от Тиква с Глюкоза

Рачел от Тиква с Глюкоза

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно рачел от тиква с глюкоза в Gotvach.bg.
Рачел от тикваРачел от тикваПуснете тиквата във врящия сироп и варете рачела до сгъстяване....
Традиционен рачел от тикваТрадиционен рачел от тиква
3
Рачел от тиква се насипва в затоплени бурканчета, които се обръщат с капачките надолу до пълното им изстиване. Да ви е вкусно!...
Сладко от тиква-РачелСладко от тиква-Рачел
Рачелът се пълни в средно големи буркани, които се стерилизират 5 мин. Сладкото от тиква-Рачел е готово....
РачелРачел
3
Рачелът се пълни в бурканчета и стерилизира 4-5 минути....
Рачел от тиква и крушиРачел от тиква и круши
Обелваме и нарязваме тиквата на парченца. Нареждаме в тенджера на редове тиквата и крушите, като ги редуваме....
Рачел от тиква с локумРачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор....
Плодов рачелПлодов рачел
Десетина минути преди свалянето на готовия рачел от огъня се прибавят ореховите ядки, лимонената киселина и ванилията или индришето....
Рачел от сини сливи и тикваРачел от сини сливи и тиква
Готовият рачел от сини сливи и тиква се сипва горещ в чисти и сухи бурканчета на винт, затварят се веднага и се обръщат върху капаците....
Рачел с тиква, дюли и ябълкиРачел с тиква, дюли и ябълки
Почистете и нарежете плодовете, след това ги накиснете във вода с вар (3 с.л. вар на 4 литра вода). След това ги измийте няколко пъти с течаща вода...
Рачел от дюлиРачел от дюли
Ако ще съхранявате рачела от тиква дълго време, трябва да го стерилизирате за малко....
Рачел със сливиРачел със сливи
Накрая прибавете индришето и орехите, варете 1-2 минути и насипете вече готовия рачел в топли бурканчета, обърнете ги с капачката надолу и задушете...
Рачел с канелаРачел с канела
Сложете парчетата тиква вътре и варете до желаната гъстота. 5 минути преди да дръпнете рачела от котлона, добавете лимоновата киселина....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: