Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Акула Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бяла риба пане
Бялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.
Оставя се да се маринова най-малко за един час....
Бяла риба пане с бира
Изчистваме бялата риба и я подсушаваме.
Нарязваме бялата риба внимателно на филета и махаме останалите кости....
Бяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Акула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Толстолоб пане
Сгорещете олиото и изпържете панираната риба до готовност.
Отцедете котлетите върху кухненска хартия. Сервирайте с гарнитура по ваш избор....
Пане Матоне
Загрявам грила или скарата. Смесвам маслото, маслините, ригана и лимоновата кора. Разполовявам багетата по дължина.
Намазвам равномерно двете...
Сиренца панеНарежете сиренето на кубчета с еднаква големина. Сложете ги в камерата за 10-15 минути.
Разбийте яйцата и загрейте мазнина за пърженето. Овалвайте...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: