Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Акула Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бяла риба пане
Бялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.
Оставя се да се маринова най-малко за един час....
Бяла риба пане с бира
Изчистваме бялата риба и я подсушаваме.
Нарязваме бялата риба внимателно на филета и махаме останалите кости....
Бяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Акула на шайби
От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....
Акула по марсилски
Щом кипне, се пускат парчетата риба и ястието се оставя похлупено да се задушава на силен огън....
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...
Броколи ПанеИзмийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава.
Оставете бланшираните...
3
Пане Матоне
Загрявам грила или скарата. Смесвам маслото, маслините, ригана и лимоновата кора. Разполовявам багетата по дължина.
Намазвам равномерно двете...
Охлюви панеСъбраното количество охлюви (поне 100 броя) се оставят за 2 дена в съд с капак с вентилационни отвори, който да се отстранява по трудно за да не излязат...
3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: