Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ризото Китайски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото Китайски

Ризото Китайски

Открий всички 24 кулинарни идеи относно ризото китайски в Gotvach.bg.
Ризото по китайскиРизото по китайскиВ два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото по миланскиРизото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Ризото по пиемонтскиРизото по пиемонтски
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в половината от мазнината до златисто. Прибавяме ориза и пържим докато бъркаме докато стане прозрачен....
Вкусно ризото по Джейми ОливърВкусно ризото по Джейми Оливър
Готовото ризото се поръсва с малко черен пипер и магданоз. Вкусното ризото по Джейми Оливър е страхотно!...
Ризото с гъби по италианскиРизото с гъби по италиански
1
При сервиране на всяка порция ризото се добавя чаена лъжичка масло и по желание допълнително пармезан. Бон Апети!...
Ризото с пиле по италианскиРизото с пиле по италиански
Ризотото с пиле по италиански е готово....
Ризото по милански с костен мозъкРизото по милански с костен мозък
Нарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто. Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Ризото с морски дарове по италианскиРизото с морски дарове по италиански
5
Готовото кремообразно ризото с морски дарове, но с ясно разделени зрънца ориз (не трябва да се разкашква самият ориз никога) разпределете на порции...
Ризото с патладжаниРизото с патладжани
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с тръбенкиРизото с тръбенки
Гъбите тръбенки правят това ризото наистина невероятно като цвят, вид и вкус!...
Ризото с ягодиРизото с ягоди
1
Зеленчуковият бульон се добавя на порции по 125 мл и често се разбърква. Ягодите се режат, като се оставят 6 бр., за украса....
Ризото с аспержиРизото с аспержи
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: