Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руски Десерт Пасха
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Десерт Пасха

Руски Десерт Пасха

Разгледай всички 12 подбрани съвети за руски десерт пасха в Gotvach.bg.
Руска пасха с кондензирано млякоРуска пасха с кондензирано млякоИзварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното мляко...
Руски десерт Розови облациРуски десерт Розови облаци
Желатинът се накисва в 2 чаши преварена охладена вода за 40 минути. Загрява се на водна баня до разтваряне и се оставя да се охлади. Белтъците...
Руски десерт с ананас и извараРуски десерт с ананас и извара
Останалата част от вътрешността на ананаса се реже на ситни кубчета и с тях се украсява десертът. Накрая се поръсва с настърган на едро шоколад....
Най-вкусният и лек десерт за Великден е ПасхаНай-вкусният и лек десерт за Великден е Пасха
Според руски диетолози най-вероятно в древността са измислили този десерт като преход от постите към по-мазните храни....
Царска пасхаЦарска пасха
Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете всичко...
Руска млечна пасхаРуска млечна пасха
Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната. Загрява...
Печена изварена пасхаПечена изварена пасха
Изпечената пасха покрийте с кърпа и изчакайте да изстине....
Празничната трапеза за ПасхаПразничната трапеза за Пасха
2
Вижте още: Идеи за изварена Великденска пасха....
Тайните на изварената пасхаТайните на изварената пасха
Един от най-древните християнски десерти и истинска украса за всяка празнична маса през Светлото Христово Възкресение е изварената пасха....
Идеи за изварена Великденска пасхаИдеи за изварена Великденска пасха
Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....
Руски шашликРуски шашлик
В стъклен или емайлиран съд поставяме нарязаното на кубчета месо. Нарязваме едната глава лук, добавяме и оцета и разбъркваме с месото. Посоляваме...
Руски БоршРуски Борш
2
Ако е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: