Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сватбени Сладки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сватбени Сладки

Сватбени Сладки

Прегледай всички 23 авторски предложения относно сватбени сладки в Gotvach.bg.
Красиви Сватбени СладкиКрасиви Сватбени СладкиИзстиналите сладки се слепват с мармалад, топват в разтопен шоколад с лъжицата олио и накрая в кокоса. Красивите Сватбени Сладки са готови....
Слепени сватбени сладкиСлепени сватбени сладки
Охлаждат се и сладките се слепват по две с мармалад. Подреждат се слепени сватбени сладки в чиния и се поръсват с пудра захар....
Мексикански сватбени сладкиМексикански сватбени сладки
Съхранявайте сладките в кутия на стайна температура. Мексиканските сватбени сладки са готови....
Сватбени сладки с декорацияСватбени сладки с декорация
Сватбени сладки с декорация за един специален и незабравим ден....
Сладки за сватбаСладки за сватба
Тези сладки са много ефектни (на вкус), подходящи са най-вече за сватба, но направата им изисква много време и търпение....
Питка за сватба в небесно синьоПитка за сватба в небесно синьо
2
Активирам маята, след което разбивам яйцата с останалото мляко и добавям при пресятото брашно и солта. Замесвам средно твърдо тесто, което оставям...
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския крайСвинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото. Нарязваме...
Сватбени ЦелувкиСватбени Целувки
Сватбени целувки се сушат се на 70-75°C в продължение на 2 часа с вентилатор....
Сватбени бисквитиСватбени бисквити
Яйцата се разбиват с кафявата захар. След това се прибавят маслото и ванилията. Брашното се пресява. Към него се прибавят останалите сухи подправки...
Сватбени питкиСватбени питки
1
Още топли поръсете сватбените питки с пудра захар....
Овче с макарони за сватби и погребенияОвче с макарони за сватби и погребения
По желание овкуснявате овчето с макарони за сватби и погребения със ситно нарязан пресен магданоз....
Сладки ГнездаСладки Гнезда
От сместа се оформят малки сладки, потапят се в белтъчената смес, а накрая се овалват в ядките....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: