Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Бут в Плик за Печене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Бут в Плик за Печене

Свински Бут в Плик за Печене

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно свински бут в плик за печене в Gotvach.bg.
Печен свински бутПечен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
Свински бут с кожа в пликСвински бут с кожа в плик
В плик за печене се поставя месото, добавят се лук и чесън. Налива се бирата, зелевият сок и пликът се завързва....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Приготвеният свински бут се намазва със сол. Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....
Печен Свински Бут с КартофиПечен Свински Бут с Картофи
1
сипва виното и се слага на котлона на средна степен, като се разбърква с дървена лопатка, за да се отдели и смеси добре сосът, полепнал по дъното от печенето...
Печен Свински Бут с КожичкаПечен Свински Бут с Кожичка
Печем на 140 градуса около 2 часа....
Печен свински бут с мащеркаПечен свински бут с мащерка
Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Печеният свински бут с мед е готов....
Печен свински бут с оризПечен свински бут с ориз
Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко хоризонтални и вертикални леки разреза....
Агнешки бут, печен в пликАгнешки бут, печен в плик
Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: