Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Джолан с Кожа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с кожа и кисело зелеПремахваме фолиото и запичаме свински джолан с кожа и кисело зеле....
4
Преден свински джолан с кожа по селски
След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов.
Да ви е сладко!...
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Чорба от свински джоланСервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус....
1
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: