Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Джолан с Хрупкава Коричка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бавно печен свински джолан с коричка
Накрая махнете фолиото и увеличете градусите на 200, печете до апетитна коричка.
Бавно печеният свински джолан с коричка е готов....
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Хляб с хрупкава коричка с бакпулвер
Печете хляба с хрупкава коричка с бакпулвер в предварително загрята на 200°C фурна за ~ 25 мин....
Паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци
Сервирайте паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци.
Насладете се на тази вкусна панирана риба!...
Агнешки котлети с хрупкава коричка и качамак
Декорираме агнешките котлети с хрупкава коричка и качамак с цветя от репички. Поръсваме със сухо чили....
Чомлек със свински джоланВ джолана се правят десетина прореза, които се напълват с марината.
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: