Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Турски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Дроб по Турски

Свински Дроб по Турски

Открий всички 12 избрани предложения относно свински дроб по турски в Gotvach.bg.
Пуешки черен дроб по турскиПуешки черен дроб по турскиСервираме пуешкия черен дроб по турски горещ, след като сме хо отцедили от излишната мазнина върху салфетка....
Пържен Телешки Дроб по ТурскиПържен Телешки Дроб по Турски
Разтопяваме маслото в по-дълбок тиган. Измиваме черния дроб и го нарязваме на по-малки парченца....
Дроб сарма по турскиДроб сарма по турски
Оставя се 30 мин, след което дроб сарма по турски се пече в предварително загрята фурна 30 мин на 180 градуса....
Свински дроб по селскиСвински дроб по селски
10
дробът по селски остане почти само на мазнина....
Свински дроб по ловджийскиСвински дроб по ловджийски
После слагаме дроба в соса и чакаме да поеме....
Свински дроб по венецианскиСвински дроб по венециански
1
Към него прибавяме свинския дроб и виното. Пържим 10-15 минути или докато виното се изпари. По желание може да го сервирате с картофено пюре....
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Гюзлеми по турски с празГюзлеми по турски с праз
Натрошаваме маята и я разтваряме в малко от водата заедно с щипката захар. Оставяме на топло за кратко. Пресяваме брашното и правим кладенче. Добавяме...
Много вкусен свински дроб по АИПМного вкусен свински дроб по АИП
Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Имамбаялдъ по турски на фурнаИмамбаялдъ по турски на фурна
1
Ястието Имамбаялдъ по турски на фурна е много вкусно....
Патладжани по турски на фурнаПатладжани по турски на фурна
Правят се няколко дълбоки разрези в горната част на патладжаните. Слагат се в гевгир и се поръсват със сол. Отцеждат се около 1 час. Фурната се загрява...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
52
45
30
20
10
Дай твоята оценка: