Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Език в Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен свински език с шкембе в масло и лук
Задушеният свински език с шкембе в масло и лук е готов....
Свински език с краве масло
Стават вкусни свински езици с краве масло и може да са също предястие с език също....
Пържен свински език с масло
Загрявам 3 с.л. олио и 50 г масло, запържвам леко от двете страни.
Пърженият свински език с масло е страхотно мезе!...
Агнешки език с масло и чесън
В тиган разтопете маслото и запържете за 2-3 минутки чесъна със сол. Вдигнете от котлона и полейте нарязаният език.
Сервирайте веднага....
Език с масло и чесън в тиган
Обръщаме парчетата език още веднъж в маслото, запържваме отново 1-2 мин. и изваждаме....
Език в масло с гарнитура от картофи
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Пушен свински език
Ако използваме по-висока температура, може да се наложи да добавиме масло към езика.
Всеки език обръщаме на всеки 30 минути....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: