Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Език по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Език по Ловджийски

Свински Език по Ловджийски

Прегледай всички 12 авторски предложения относно свински език по ловджийски в Gotvach.bg.
Свински Език по ЛовджийскиСвински Език по ЛовджийскиИзчакайте да изстине и нарежете свински език на филийки....
Пиле по ловджийски с картофиПиле по ловджийски с картофи
Поднасяме със салата от зеле пиле по ловджийски с картофи....
Свинско по ловджийски в гювечСвинско по ловджийски в гювеч
Свинското по ловджийски в гювеч е готово....
Телешко по ловджийски в Instant PotТелешко по ловджийски в Instant Pot
Да ви е вкусно с това телешко по ловджийски в Instant Pot....
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Свински Джолан по ЛовджийскиСвински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете....
Свински кебап по ловджийскиСвински кебап по ловджийски
Запържваме месото със свинска мас....
Свински дроб по ловджийскиСвински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Задушени свински бъбреци по ловджийскиЗадушени свински бъбреци по ловджийски
След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета. Слагаме ги в тенджера, в която сме прибавили към водата оцет, и варим...
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сосПиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани. Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Свински език панеСвински език пане
Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....
Свински Език ЯхнияСвински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме. Нарязваме зеленчуците...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: