Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап по Горски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Кебап по Горски

Свински Кебап по Горски

Открий всички 12 избрани предложения относно свински кебап по горски в Gotvach.bg.
Свински кебап по добруджанскиСвински кебап по добруджанскиИзмиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги. В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Свински кебап по ловджийскиСвински кебап по ловджийски
Запържваме месото със свинска мас....
Свински кебап по СтранджанскиСвински кебап по Странджански
След това добавяме червения пипер, лютата чушка (по желание), обеленият и нарязан на филийки лимон, чубрицата и виното....
Горски кебапГорски кебап
Поднесете горския кебап с гарнитура от сварен ориз....
Горски Орман кебапГорски Орман кебап
4
Нарязаното на дребни парчета агнешко се задушава в мазнината и малко вода. След изваждането на месото в същата мазнина се задушават ситно нарязаните...
Агнешко горски кебапАгнешко горски кебап
Нарязваме месото на парчета и го изпържваме в олиото. Изваждаме го. В същата мазнина запържваме лука. Към него добавяме доматеното пюре, брашното...
Свински кебапСвински кебап
Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...
Свински кебап с домати и лук по селскиСвински кебап с домати и лук по селски
1
Поръсете с магданоз и налейте чаша червено вино за този вкусен свински кебап с домати и лук по селски....
Друсан свински кебапДрусан свински кебап
1
Накрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз....
Винен свински кебапВинен свински кебап
Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...
Свински кебап с картофиСвински кебап с картофи
Поднесете порция от свинския кебап с гарнитура от сварен и овкусен ориз....
Свински кебап с печуркиСвински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме последователно...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: