Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап по Горски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кебап по добруджанскиИзмиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Свински кебап по Странджански
След това добавяме червения пипер, лютата чушка (по желание), обеленият и нарязан на филийки лимон, чубрицата и виното....
Горски Орман кебапНарязаното на дребни парчета агнешко се задушава в мазнината и малко вода. След изваждането на месото в същата мазнина се задушават ситно нарязаните...
4
Агнешко горски кебап
Нарязваме месото на парчета и го изпържваме в олиото. Изваждаме го.
В същата мазнина запържваме лука.
Към него добавяме доматеното пюре, брашното...
Свински кебап
Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...
Свински кебап с домати и лук по селскиПоръсете с магданоз и налейте чаша червено вино за този вкусен свински кебап с домати и лук по селски....
1
Друсан свински кебапНакрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз....
1
Винен свински кебап
Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...
Свински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: