Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребра в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински ребърца с топено сирене в гювеч
Върху топеното сирене се нарежда и останалите ребра. Налива се вода до горния ред на ребрата и се слага във фурната....
Свински пържоли и ребра в гювеч
Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...
Свински ребра с боб в гювеч
Ребрата се отделят от месото, пускат се в подсолена вода и се варят за бульон поне 30 минути....
Пушени свински ребърца със зрял боб в гювеч
Добавете свинските ребърца и залейте с вода, колкото да се покрият продуктите....
Лесни свински ребърца
Лесните свински ребърца се пекат предварително в загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути.
Добър апетит!...
Мариновани свински ребърца
Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно....
Пържени свински ребърца
Свинските ребърца се накълцват на парченца. Празът се нарязва ситно.
Заедно със солта и черния пипер всичко се омесва....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
56
41
31
21
10
Дай твоята оценка: