Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Вретено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Вретено

Свинско Вретено

Открий всички 22 избрани предложения за свинско вретено в Gotvach.bg.
Сочно свинско вретено с беконСочно свинско вретено с беконТака приготвените вретена се овалват в брашно и се пържат до зачервяване от всякъде....
Свинско Вретено в разкошен сосСвинско Вретено в разкошен сос
Измийте и подсушете пържолите много добре, с чукче ги начукайте на тънко. Смесете всички подправки, постилете и намажете фолиото с меда, поръсете...
Свинско Вретено с разкошен сосСвинско Вретено с разкошен сос
Завиваме вретеното на руло и фиксираме краищата му с клечка за зъби. Намазваме повърхността му с дижонска горчица и го поръсваме с мащерка....
Свинско вретено с гъби и кашкавалСвинско вретено с гъби и кашкавал
Махнете фолиото, поръсете всяко свинско вретено с кашкавал и върнете във фурната за около 10 минути или до запичане на кашкавала....
Свинско вретено с бира и картофиСвинско вретено с бира и картофи
Поднесете свинското вретено с бира и картофи и се насладете....
Свинско Вретено с Гъби и Кисели КраставичкиСвинско Вретено с Гъби и Кисели Краставички
Започнете да навивате на стегнато вретено като подпъхнете краищата навътре....
Пълнено свинско вретено с гъби и топено сиренеПълнено свинско вретено с гъби и топено сирене
Печете до зачервяване, като на няколко пъти изваждате и обливате вретеното със соса....
Свинско вретено с гъби и моркови в халогенна фурнаСвинско вретено с гъби и моркови в халогенна фурна
От плешката се изрязват продълговати ленти (от по широката страна на плешката). Всички съставки без морковите и гъбите се смесват добре. Изсипват...
Вретено с телешкоВретено с телешко
Телешкото филе се разпределя на 6 порции. Всяко парче се изтънява чрез начукване и се овкусява със сол и челен пипер от двете страни. Гъбите се...
Свинско вретеноСвинско вретено
1
Свинското вретено е много вкусно....
Вретено с пикантна плънкаВретено с пикантна плънка
Вретеното с пикантна плънка е много вкусно!...
Вретено по РодопскиВретено по Родопски
Загъва се и се оформя на вретено. Овалва се в галетата, а после в останалите разбити яйца. Пържи се продължително в загрятото олио....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: