Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Чеверме

Свинско Чеверме

Разгледай всички 23 подбрани съвети за свинско чеверме в Gotvach.bg.
Прасенце на ЧевермеПрасенце на ЧевермеПрасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Агнешко чевермеАгнешко чеверме
10
Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
Пилето на Чеверме е готово....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка....
Печено Прасенце с КартофиПечено Прасенце с Картофи
Разбъркваме и пълним вътрешността на прасенцето....
Печено прасенце в бираПечено прасенце в бира
Препоръчително е след известно време да покрием прасенцето с пергамент, намазан с масло....
Печено прасенце с праз лукПечено прасенце с праз лук
Разбъркваме добре и слагаме сместа в тавичката около прасенцето да се запече....
Печено прасенце с кисело зелеПечено прасенце с кисело зеле
Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа....
Варено прасенце с бял сосВарено прасенце с бял сос
Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....
Пълнено прасенце по немскиПълнено прасенце по немски
Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън....
Пълнено прасенце по сръбскиПълнено прасенце по сръбски
Обезкостяваме прасето – премахваме ребрата и гръбнака, не закачаме главата му. С остър нож правим разрези по дължина, за да го изтъним. Посоляваме...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: