Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Чеверме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко чевермеЩе познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок....
10
Печено прасенце в бира
Препоръчително е след известно време да покрием прасенцето с пергамент, намазан с масло....
Печено прасенце с праз лук
Разбъркваме добре и слагаме сместа в тавичката около прасенцето да се запече....
Варено прасенце с бял сос
Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....
Пълнено прасенце по немски
Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън....
Пълнено прасенце по сръбски
Обезкостяваме прасето – премахваме ребрата и гръбнака, не закачаме главата му. С остър нож правим разрези по дължина, за да го изтъним. Посоляваме...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: