Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сгъстяване на Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сгъстяване на Крем

Сгъстяване на Крем

Открий всички 12 подбрани съвети за сгъстяване на крем в Gotvach.bg.
Хитринки за сгъстяване на сосовеХитринки за сгъстяване на сосовеНастърганият картоф също сгъстява....
Кои храни сгъстяват кръвта?Кои храни сгъстяват кръвта?
Познавайки какви вещества сгъстяват кръвта, можете да коригирате диетата си и значително да подобрите състоянието на кръвта без лекарства....
Английски крем кастардАнглийски крем кастард
Кремът кастард се сгъстява благодарение на жълтъците, чийто протеин при нагряване се свива и превръща течността в емулсия....
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухняТоп 5 или крем дьо ла крем на световната кухня
Храната и пътуването - една от неустоимите двойки в света. Както книгата и почивката, любовта и поезията, морето и романтиката и какво ли още...
Тайните на каталунския кремТайните на каталунския крем
Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона. Той се предлага в почти всеки ресторант и кафене както като крем,...
Идеалният крем за бишкотиИдеалният крем за бишкоти
2
Бишкотите, известни като бишкоти ди Прато, както и кантучини, представляват двойно изпечени бисквити. Те са творени е на любимата ни италианска...
Тайната на вкусния крем БрюлеТайната на вкусния крем Брюле
Крем Брюле – това е изискан десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка...
Тайните на вкусния крем карамелТайните на вкусния крем карамел
Истинското удоволствие в кухнята се крие в направата на десертите, защото в тяхната основа е перфекционизмът. Най-важната тънкост на всеки десерт...
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния крем
Обичате ли да си похапвате сладко? Ако сте от любителите на захарните изкушения, то сме сигурни, че кремовете са едно от нещата, които не бихте...
Честит празник на крем Брюле!Честит празник на крем Брюле!
На 21 юли е и празникът на популярния крем Бюре. Неустоимият вкус на крем Брюле може да изкуши всеки. Десертът обаче разбунва духовете между два...
Как да сгъстим яйчения кремКак да сгъстим яйчения крем
Върнете на котлона и бъркайте до сгъстяване. Кремът не трябва да кипва, защото яйцето ще се пресече....
Любопитната история на Крем СабайонЛюбопитната история на Крем Сабайон
Френският крем Сабайон, подобно на много други ястия, има своята история. Създаден е през 16 век при обсадата на една италианска крепост. Тогавашният...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: