Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селска Луканка с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селска луканкаСвинското месо и сланината смилате на машинка за мелене, ако желаете по-едра да е луканката може да използвате по едра решетка....
Домашна кълцана луканка с празПразът се нарязва на ситно и се омесва добре с месото.
Месото престоява 24 часа, като се разбърква 2-3 пъти.
Пълни се в черва....
1
ЛуканкаНай-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата....
1
Карловска луканкаСмесете мляното говеждо и свинско месо и добавете ситно нарязаната сланина. На 1 кг смес се добавят по 1 с.л. сол и 1 ч.л. равна захар, чубрица, черен...
4
Обикновена луканкаСмилат се посочените съотношения свинско и говеждо месо. На килограм кайма добавете посочените количества подправки. Може да добавите и по желание...
1
Копривщенска луканка
Вземете равни части свинско и говеждо и ги нарежете на парчета с големината на орех. На кило месо добавете 23 г сол, 0.3 г захар и 0.5 селитра. Месото...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка: