Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Манджи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле яхния по селскиОставете яхнията да ври на тих огън и посолете. Финално поръсете с нарязания магданоз.
Пилето яхния по селски е много вкусно ястие....
Лучена яхния по селски
Сваляме от тигана и поднасяме яхнията в супена чиния с топка заквасена сметана по средата.
Лучената яхния по селски е готова....
Кюфтета яхния по селски
минути и прибавяме, кюфтенцатата от кайма (ако каймата е по-мека и не можем да оформим кюфтенца, гребваме с лъжица от каймата е пущаме във врящата манджа...
Домашно пиле яхния по селскиИзмиваме пилето. Режем го на порции и го пържим в олиото заедно с нарязания на филийки лук. Прибавяме брашното и го запържваме.
Добавяме червения...
2
Картофи по селски с масНарежете картофите на пръчици, без да ги белите.
Смесете в дълбока купа пушения червен пипер, чубрицата, джоджена и мащерката.
Към микса от...
1
Дробчета по селски с лукДобре почистените дробчета се накисват с бялото вино поне за 30 минути, най-добре за една нощ. След това се изплакват и подсушават с домакинска хартия...
4
Кьопоолу по селски с извара
Поставяме в чиния кьопоолу по селски с извара, като отгоре поръсваме със смлените орехи по желание и поставяме клонка магданоз....
Агнешко по селски в гювеч
Месото нарязваме на парчета. Картофите обелваме и нарязваме на кубчета.
Праза и лука почистваме и тях нарязваме на ситно.
Вземаме гювеча, отдолу...
Дроб по селски с лютеница
Дробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета.
В...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: