Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Суджук

Селски Суджук

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно селски суджук в Gotvach.bg.
Суджук по селскиСуджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Суджук на фурнаСуджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне. Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Отделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
Спагети със суджук и зеленчуциСпагети със суджук и зеленчуци
Спагети със суджук и зеленчуци - непретенциозни, но много вкусни....
Суджук с боб в гювечеСуджук с боб в гювече
6
Подреждаме суджука ветрилообразно. Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
Класически домашен суджук с кимионКласически домашен суджук с кимион
1
Класическият домашен суджук с кимион е готов....
Свински суджук с прясно зелеСвински суджук с прясно зеле
Месото се реже на малки парчета и се смила с месомелачка. Зелето се разрязва на шест части и се вари в подсолена вода, докато омекне. След като се...
Домашен суджук с пушен пиперДомашен суджук с пушен пипер
Тази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....
Печен суджук на гребенПечен суджук на гребен
Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката....
Печен суджук на фурнаПечен суджук на фурна
Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/....
Суджук от конско месоСуджук от конско месо
2
Завържете краищата на отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата...
Суджук от магарешко месоСуджук от магарешко месо
Когато се прави суджук от магарешко месо, то трябва да има и част сланина, тъй като самото месо е много сухо....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: