Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Тутманик

Селски Тутманик

Открий всички 24 подбрани съвети относно селски тутманик в Gotvach.bg.
Селски тутманик с масСелски тутманик с масСелският тутманик с мас е готов....
Селски тутманик с пръжки и сиренеСелски тутманик с пръжки и сирене
1
Поднесете този вкусен селски тутманик с пръжки и сирене с чаша айрян. Добър апетит!...
Навит тутманик по селскиНавит тутманик по селски
Топъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен! Навитият тутманик по селски е готов....
Селски тутманикСелски тутманик
1
Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...
Бърз селски тутманикБърз селски тутманик
Селският тутманик се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато порозовее....
Невероятен селски тутманикНевероятен селски тутманик
Тутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Мързелив тутманик с тофуМързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер. Накрая...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: