Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия с Ананас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия с Ананас

Скумрия с Ананас

Открий всички 12 авторски предложения относно скумрия с ананас в Gotvach.bg.
Скумрия с ананасова глазураСкумрия с ананасова глазураЗапечете, докато скумрията придобие кафяво-златист цвят. Пригответе глазурата: В тиган сипете течните съставки, захарта и джинджифила....
Скумрия плакияСкумрия плакия
2
Скумрията плакия е готова....
Подлучена скумрияПодлучена скумрия
На дъното на тавичка слагаме обелените и нарязани на колелца домати. Върху тях слагаме ситно нарязания чесън и поръсваме с черен пипер. Отгоре...
Веяна скумрияВеяна скумрия
Може да използвате за веяна скумрия както прясна, така и предварително размразена риба. Да ви е сладко!...
Бърза скумрияБърза скумрия
1
Образува се кашичка с която се намазват добре почистените и охладени скумрии. Престояват така около 15 мин....
Скумрия РопотамоСкумрия Ропотамо
2
Нарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос. Добавяме и олиото, сместа от оцет и краставичната...
Печена скумрияПечена скумрия
Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява....
Скумрия-плакияСкумрия-плакия
Сипете в тавичката за печене доматите, нарязания на филийки лук, моркови на колелца и граха. Овкусете със солта, черния пипер, ригана и дафиновите...
Панирана скумрияПанирана скумрия
1
Рибата се почиства от вътрешностите, опашката и главата (ако не е почистена вече), след това се изплаква хубаво и се подсушава с кухненска хартия....
Пържена скумрияПържена скумрия
3
Скумрията изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби....
Осолена скумрияОсолена скумрия
7
Гарнираме осолената скумрия с парчета тънко нарязан лук поръсен с копър и полят с лимонов сок и зехтин на вкус....
Пушена скумрияПушена скумрия
След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: