Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия с Праз и лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия с Праз и лук

Скумрия с Праз и лук

Прегледай всички 12 авторски предложения относно скумрия с праз и лук в Gotvach.bg.
Скумрия плакия с праз лукСкумрия плакия с праз лукИзсипете всичко върху скумрията и печете плакията в загрята фурна на 200 градуса за 30 минути....
Моята скумрия на фурна с праз лукМоята скумрия на фурна с праз лук
Добър апетит с тази вкусна скумрия на фурна с праз лук!...
Скумрия с празСкумрия с праз
Почистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд. Добавяме лука и праза и дръжките от копъра. Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Паниран праз лукПаниран праз лук
Панираният праз лук е готов....
Скумрия с лукСкумрия с лук
2
Скумрията се почиства от люспите и вътрешностите, маха се черната люспичка....
Мусака с праз лукМусака с праз лук
Празът се почиства и измива, нарязва се на дребно и се задушава в олио до омекване. Прибавя се каймата, като се бърка непрекъснато, за да стане...
Извара с праз лукИзвара с праз лук
1
Режем лука на ситно, след това го слагаме да се запържи с олио и малко вода, като го бъркаме да не залепне. След като е готов, се маха от огъня...
Шницели от праз лукШницели от праз лук
Картофите сварете и след като изстинат обелете и настържете. Празът се реже на дребно и се задушава в 1/3 от мазнината докато омекне. Разбивате...
Ризото с праз лукРизото с праз лук
Добавете ситно скълцания праз лук и го задушете за 5-6 минути....
Салата от праз лукСалата от праз лук
Празът се подготвя поне 1 час преди да потрябва. Обилно се измива с течаща вода. Вари се в подсолена вряща вода с 1 с.л. зехтин около 5-10 мин., докато...
Пурички с праз лукПурички с праз лук
2
Изчистваме, измиваме и нарязваме праза на парченца с дебелина 1 см. Задушаваме с половината олио и сол при непрекъснато бъркане, оставяме да изстине...
Хапки с праз лукХапки с праз лук
Поръсваме с микс от семена и печем хапките с праз в предварително загрята фурна на 190°C до зачервяване....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: