Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладки Розички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки Розички

Сладки Розички

Открий всички 33 подбрани съвети за сладки розички в Gotvach.bg.
Сладки Розички с МаслоСладки Розички с МаслоОт тази смес шприцоваме розички в намаслена тавичка. Печем в загрята фурна на 200 градуса за 10-12 минути....
Сладки розичкиСладки розички
2
Изпечете сладките розички в загряна на 200 градуса фурна за около 20 минути. Готовите розички поднесете поръсени с пудра захар....
Розички с грисРозички с грис
Първо се приготвя сиропът. В тенджера се слагат всички продукти. Вари се за около 5-10 минути и се оставя да се охлади, но не напълно. Трябва да е...
Розички с беконРозички с бекон
2
Розичките с бекон са готови....
Розички с целувкиРозички с целувки
Долната част на всяка розичка се топва в брашно и розичките се нареждат върху намазана с мазнина тава....
Коледни сладки розичкиКоледни сладки розички
Извадете, оставете да се охладят и преди да сервирате коледните сладки розички поръсете с пудра захар....
Маслени сладки розичкиМаслени сладки розички
1
След това се шприцоват розички от двата вида тесто....
Розички с карамелизирани ябълкиРозички с карамелизирани ябълки
1
Розичките с карамелизирани ябълки са готови....
Банички-розички с кремБанички-розички с крем
Оставете да се охлади и поднесете вкусната сладка баница. Баничките-розички с крем са чудни....
Зеленчукови розички с колбасЗеленчукови розички с колбас
От бутер тестото оформяме кошнички върху форми за мъфини. По края нареждаме краставица след това шпеков салам, чушка, домат и завършваме по средата...
Розички с пудингов кремРозички с пудингов крем
В затопленото мляко сложете маята, с 1 с.л захар и 2 с.л. брашно. Оставете да се активизира. Продължаваме с направата на крема, тъй като той трябва...
Веган розички с мармаладВеган розички с мармалад
Затопляме водата и добавяме захарта и олиото. Разбъркваме и сипваме и ванилията, лимонената киселина и бакпулвера. Започваме да добавяме по малко...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: