Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Мока

Сладкиш Мока

Разгледай всички 12 подбрани съвети за сладкиш мока в Gotvach.bg.
Торта Мока МокаТорта Мока МокаВ кухненски робот се мелят бисквитите и лешниците. Добавя се маслото и се разбърква добре. След това бисквитените трохи се слагат в тортена форма...
Кекс МокаКекс Мока
Да ви е сладко! Кексът Мока е чуден....
Желе мокаЖеле мока
Водата се слага в купа, похлупва се и се държи 4 мин при 600 Вт. Прибавят се нескафето, захарта и ванилията. Желатинът се размеква с малко студена...
Пасти МокаПасти Мока
Жълтъците се разбиват с пудрата захар, добавят се белтъците, разбити на сняг, лимоновият сок и брашното. Тестото се излива в тава, постлана с хартия...
Торта МокаТорта Мока
Яйцата и захарта се разбиват на водна баня, докато сместа удвои обема си. Съдът се изважда от водната баня и разбиването продължава до изстиване на...
Кафе МокаКафе Мока
1
Сипете шоколадовия сироп на дъното на чашата, прибавете 3/4 от предварително сгорещеното на пара мляко, долейте късото еспресо. Следва да добавите...
Сладки МокаСладки Мока
Охладете глазурата и намажете сладките с нея....
Целувки МокаЦелувки Мока
1
Разбийте белтъците на сняг, като постепенно прибавите захарта и лимоновия сок. Добавете внимателно инстантното кафе и доразбийте. Шприцовайте...
Мока КремМока Крем
Кафето се залива с врящата вода и се запарва. В него се разтваря предварително накиснатият в студена вода желатин. Жълтъкът, захарта и щипка сол...
Мока сладоледМока сладолед
Мляко се кипва със захарта и се сгъстява с размитото брашно. Жълтъците се разбиват на пяна и постепенно се прибавя прецеденото кафе. Смесва...
Сладолед МокаСладолед Мока
1
Кафето и цикорията се заливат с врящото мляко. Жълтъците се разбиват на фин крем със захарта и се прибавят на тънка струя към кафето. Сместа ври...
Сметанов Мока КремСметанов Мока Крем
Първо пригответе шоколадовия крем. Разбийте течната сметана заедно със захарта до пухкава смес. В купа смесете еспресото, маскарпонето, какаото...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: