Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиши за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши за Великден

Сладкиши за Великден

Разгледай всички 12 авторски предложения за сладкиши за великден в Gotvach.bg.
Лесни Сладкиши за ВеликденЛесни Сладкиши за ВеликденНа Великден задължително присъства на трапезата козунак, но не бива да се ограничавате само с него. Вижте няколко лесни и бързи сладкиши, които...
Кафени сладкишиКафени сладкиши
Смесете брашното, маята, захарта и топлото мляко в съд и добавете разтопено масло и замесете тесто. Смесете захарта, яйцето, топлата вода, кафето...
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
3
Жълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се...
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкиши
Полученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Великденски сладкиши със стафидиВеликденски сладкиши със стафиди
1
Тестото се разделя на четири и се оформят сладкиши....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен и вкусен сладкиш с ягоди. Изсипете в купа захарта и към нея добавете яйцата. Разбийте хубаво с миксер, докато сместа започне да бухва....
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
Разбиваме яйцата със захарта, докато сместа побелее и се сгъсти. Прибавяме прясното мляко, счукания сухар, обелените и настъргани ябълки и разтопеното...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: