Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладолед Тирамису
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладолед Тирамису

Сладолед Тирамису

Разгледай всички 23 подбрани съвети за сладолед тирамису в Gotvach.bg.
Сладолед ТирамисуСладолед ТирамисуОставете купичките със сладоледа във фризера за няколко часа. Сладоледът Тирамису е готов....
Тирамису с бисквитиТирамису с бисквити
В купа разбиваме много добре жълтъците. След това към тях добавяме пудрата захар и отново разбъркваме добре. След това слагаме и заквасената сметана...
Тирамису с рикотаТирамису с рикота
Смесват се рикотата, заквасената сметана и захарта. Бъркат се енергично до получаването на крем. Половината от бишкотите се топват в кафето за...
Тирамису в чашаТирамису в чаша
Тирамисуто се поръсва с какао за украса. Тирамисуто в чаша е готово....
Тирамису с плодовеТирамису с плодове
Обърнете тирамисуто в чиния и украсете с разбита сметана и плодове. Тирамисуто с плодове е готово....
Тирамису с ягодиТирамису с ягоди
Оставяме тирамисуто в хладилник минимум за 4 часа. Преди поднасяне ягодовото тирамису се декорира със свежи ягоди....
Тирамису с оризТирамису с ориз
1
Оставете в хладилника да стегне и преди сервиране поръсете тирамисуто с кафето. Тирамисуто с ориз е много вкусно....
Тирамису с орехиТирамису с орехи
Намажете обилно с крем и полейте тирамису с орехи с разтопен на водна баня шоколад. Рецептата за тирамису е изпълнена. Да ви е сладко!...
Тирамису в чашиТирамису в чаши
3
Най-отгоре поръсете тирамисуто обилно с пресято какао или ситно настърган шоколад. Тирамисуто в чаши е готово....
Тирамису с прасковиТирамису с праскови
Отцедете плодовете на компота от праскови. Разбийте студената сметана със захарта и ванилията на гъст крем. Изберете си подходящ правоъгълен съд и...
Тирамису с медТирамису с мед
Всички продукти трябва да бъдат на стайна температура. Разбийте с миксер жълтъците и меда в стъклена купа до сгъстяване на сместа. След това поставете...
Тирамису с МарсалаТирамису с Марсала
Белтъците се разбиват със солта на сняг. Сместа се покрива с фолио и се слага в хладилника. В отделна купа се разбиват жълтъците и захарта до побеляване...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: