Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сос Бешамел за Заливка на Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос Бешамел за Заливка на Мусака

Сос Бешамел за Заливка на Мусака

Открий всички 12 избрани предложения относно сос бешамел за заливка на мусака в Gotvach.bg.
Мусака с патладжани и сос БешамелМусака с патладжани и сос БешамелМусаката с патладжани и сос Бешамел е много вкусна....
Мусака от тиквички със сос БешамелМусака от тиквички със сос Бешамел
Рецептата за мусака от тиквички със сос Бешамел е адаптирана от buonafurcettaivana.blogspot.com...
Мусака с кайма, чушки и сос БешамелМусака с кайма, чушки и сос Бешамел
3
Извадете мусаката от фурната, поръсете с останалия кашкавал и допечете. Мусаката с кайма, чушки и сос Бешамел е готова....
Зеленчукова мусака с бешамелЗеленчукова мусака с бешамел
През това време направете бешамел: Загрейте малко олио в касерола на огъня....
Спаначена мусака със сос БешамелСпаначена мусака със сос Бешамел
Спаначената мусака със сос Бешамел е много вкусна....
Гръцка мусака със сос бешамелГръцка мусака със сос бешамел
3
Гръцката мусака със сос бешамел е готова....
Мусака с богата заливкаМусака с богата заливка
1
В дълбока тава нарязваме на кубчета картофите, моркова и червения пипер. Добавяме половината от доматения сок, сол на вкус, чубрицата, черния пипер...
Мусака с апетитна заливкаМусака с апетитна заливка
Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което прибавяме брашното до получаването на гладка смес....
Мусака с картофена заливкаМусака с картофена заливка
Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно. Прибавят се...
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливка
1
Върху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече. Мусаката с кашкавалена заливка е готова....
Пухкава мусака с кашкавалена заливкаПухкава мусака с кашкавалена заливка
Тази пухкава мусака с кашкавалена заливка е блаженство за небцето!...
Мусака с кайма и заливкаМусака с кайма и заливка
1
Заливаме мусаката и доизпичаме за 10-15 минути до получаване на златист цвят....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: