Gotvach.bg»Избрани Колекции»Спаначени Кюфтета с Рикота и Пармезан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спаначени Кюфтета с Рикота и Пармезан

Спаначени Кюфтета с Рикота и Пармезан

Открий всички 12 авторски предложения относно спаначени кюфтета с рикота и пармезан в Gotvach.bg.
Картофени кюфтета с пармезан и рикотаКартофени кюфтета с пармезан и рикотаПрибавя се разтопеното масло, рикотата, настърган пармезан, сол на вкус, черен пипер, и индийското орехче, разбърква се....
Спаначени кюфтета с пармезанСпаначени кюфтета с пармезан
2
Поръсват се с пармезан....
Гъбени кюфтета с пармезан и босилекГъбени кюфтета с пармезан и босилек
Сервират се, като още топли се поръсват с пармезан и ситно нарязан босилек....
Панирани спаначени кюфтетаПанирани спаначени кюфтета
Панираните спаначени кюфтета са готови и прекалено вкусни, за да не ги опитате още тази вечер....
Веган спаначени кюфтетаВеган спаначени кюфтета
Веган спаначените кюфтета са готови....
Вкусни спаначени кюфтетаВкусни спаначени кюфтета
Вкусните спаначени кюфтета са готови....
Картофено-спаначени кюфтетаКартофено-спаначени кюфтета
Оформят се кюфтета, които се овалват в галета и се редят в тава върху хартия за печене. Пекат се на 220-250 градуса до готовност....
Кето спаначени кюфтетаКето спаначени кюфтета
При поднасяне на сочните зеленчукови кюфтета се добавят и маслини. Получават се много вкусни кето спаначени кюфтета!...
Лесни спаначени кюфтетаЛесни спаначени кюфтета
8
С намазнени ръце се оформят кюфтенца, овалват се в брашно или галета и се пържат равномерно до приятен загар....
Спаначени кюфтенца с рикотаСпаначени кюфтенца с рикота
Пасирайте го и го смесете с рикотата, половината пармезан, яйцата и индийското орехче. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте добре....
Спаначени Кюфтета без ЯйцаСпаначени Кюфтета без Яйца
Спаначените Кюфтета без Яйца стават много хрупкави и вкусни!...
Спаначени кюфтета с извараСпаначени кюфтета с извара
По желание може да сервираме млечен сос със спаначените кюфтета с извара....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: