Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МидиМидите (Bivalvia) са клас водни мекотели, които живеят прикрепени към скали или други обекти, хранят се с планктон, който изсмукват от водата. Тялото...
Миди разсол в бурканВ предварително измит и попарен с вряла вода буркан се налива малко разсол, слага се ред мидени ядки, резени кромид лук, копър, разсол, миди и така...
3
Правила за стерилизиране на бурканиПреди да започнем консервирането на бурканите със зимнина, трябва да сме ги стерилизирали....
1
Най-вкусните видове миди
Тези няколко вида миди са безспорно едни от най-вкусните, които могат да се открият на европейския пазар.
Mорска фина мида (Ruditapes Decussatus...
Как да готвим миди
За да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти...
Как да сготвим миди
Мидите са вкусна морска храна, която се отличава с особения си солено-сладък вкус. Тези морски дарове са изключително апетитни и не е изненада, че...
Как да ядем мидиМидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на ламарина....
1
Яжте миди срещу косопад
Загубата на коса е свързана много често с генетични или хормонални проблеми. Но освен това през зимата, при заболявания като ковид и след навършване...
Миди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Пържени миди
Мидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода.
Оставяме да се отцедят.
След като са готови, осоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: