Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизиране на Миди

Стерилизиране на Миди

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно стерилизиране на миди в Gotvach.bg.
МидиМидиМидите (Bivalvia) са клас водни мекотели, които живеят прикрепени към скали или други обекти, хранят се с планктон, който изсмукват от водата. Тялото...
Миди разсол в бурканМиди разсол в буркан
3
В предварително измит и попарен с вряла вода буркан се налива малко разсол, слага се ред мидени ядки, резени кромид лук, копър, разсол, миди и така...
Правила за стерилизиране на бурканиПравила за стерилизиране на буркани
1
Преди да започнем консервирането на бурканите със зимнина, трябва да сме ги стерилизирали....
Най-вкусните видове мидиНай-вкусните видове миди
Тези няколко вида миди са безспорно едни от най-вкусните, които могат да се открият на европейския пазар. Mорска фина мида (Ruditapes Decussatus...
Как да готвим мидиКак да готвим миди
За да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти...
Как да сготвим мидиКак да сготвим миди
Мидите са вкусна морска храна, която се отличава с особения си солено-сладък вкус. Тези морски дарове са изключително апетитни и не е изненада, че...
Как да ядем мидиКак да ядем миди
1
Мидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на ламарина....
Яжте миди срещу косопадЯжте миди срещу косопад
Загубата на коса е свързана много често с генетични или хормонални проблеми. Но освен това през зимата, при заболявания като ковид и след навършване...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди ЕскабешМиди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Миди ТигреМиди Тигре
Готовите миди отделете от черупките и накълцайте на ситно....
Пържени мидиПържени миди
Мидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят. След като са готови, осоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: