Gotvach.bg»Избрани Колекции»Суджучена Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суджучена кашаПочистваме и измиваме лука, като го нарязваме и запържваме в олиото.
Към него добавяме брашното и червения пипер, както и нарязаните на дребно...
Суджучена манджа
Поднесете суджучената манджа с прясно нарязан магданоз и стрита люта чушка по желание....
Гуриевска каша
В кипящото подсолено мляко на тънка струйка сипете гриса, като непрекъснато бъркате, докато се получи лепкава каша.
Охладете леко готовата каша...
Маслинена каша
Запържваме в загрятото олио лука и моркова до получаване на златист цвят.
След като са готови, добавяме брашното и червения пипер, запичаме и...
Фасулена каша
Рецептата е традиционна от Пловдивското село Труд.
1. Зеленият фасул се измива, почиства, нарязва на парчета с големина 1-2 см и се сварява в подсолена...
Будамяна каша
Почистете и измийте лука и моркова. Нарежете си на ситно (моркова може да го настържете с ренде).
Загрейте подходящ (дълбок) тиган с малко мазнина...
Френкова кашаРецептата е автентична от Пловдивското село Труд. На много места в Тракия на доматите казват френки (френкове, френчове, френци) и това има своята...
1
Безглутенова каша
Избираме безглутенова детска каша - оризово-царевична или от елда.
Освен за бебетата тя може да бъде един пълноценен източник на енергия и за...
Жълта каша
Сложете в тенджера 1 литър подсолена вода да заври. Като заври, започнете да сипвате във водата царевичното брашно, като сипвате по-малко при непрекъснато...
Брашнена кашаБялото месо на пилето се сварява и се разкъсва по дължина.
В дълбок тиган или тенджерка се загрява 50 мл. олио и в него се запържва брашното до...
1
Бяла каша
Препичаме брашното, към него добавяме маргарина да се разтопи, черният пипер и дафиновият лист.
Добавя се бульонът (ако нямате домашен може да...
Заешка Каша
Нарязвате заека на порции, изкисвате месото в студена вода за около час.
Сипвате олио в тенджера и запържвате месото, като по-късно добавяте нарязания...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: