Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа Борш със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа Борш със Зеле

Супа Борш със Зеле

Открий всички 12 подбрани съвети за супа борш със зеле в Gotvach.bg.
Борш с прясно зелеБорш с прясно зелеОбелват се картофи, нарязваме на кубчета, лук на ситно, морков на полумесеци, домат също на кубчета, зелена чушка на малки ленти, прясно зеле на ивички...
Постен борш с кисело зелеПостен борш с кисело зеле
1
Постният борш с кисело зеле е готов....
Борш с кисело зеле и свинскоБорш с кисело зеле и свинско
Месото се нарязва на малки хапки и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките. Лукът, морковите, чесънът и червената чушка се почистват...
Борш с Месо и Кисело ЗелеБорш с Месо и Кисело Зеле
Нарязваме на малки парчета месото и го слагаме в тенджера под налягане. Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме достатъчно...
Зимен Борш с Месо и ЗелеЗимен Борш с Месо и Зеле
В голямо гърне или голям гювеч, който да побере всички продукти, се поставят нарязаните на парчета сурови говежди гърди, гъска, свински гърди, сурово...
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Манастирски БоршМанастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Руски БоршРуски Борш
2
Ако е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
Зелен боршЗелен борш
Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: